Avtal en strategisamtale - 45 minutter vederlagsfritt!

6 steg du får vederlagsfritt i en strategisamtale

1) BLI KJENT

Det første steget er at vi avtaler en strategisamtale mellom deg og to erfarne tomtefesteadvokater for å bli kjent med deg og din sak. 

Dette møtet er alltid vederlagsfritt.

2) HISTORIKK

Vi tar en titt på hva du har gjort til nå, hvilke dokumenter du har og hva er veien videre. På denne måten kan vi raskt se om du faktisk har en sak – vi tar ikke inn saker som er håpløse.

3) BEREGNING

I løpet av møtet gjør vi de første beregningene på hvilke krav du kan ha mot kontraktspart. Dette for å gi deg et innblikk i hva du kan forvente deg av utfall.

4) STRATEGI - BYGGE SAK

Mot slutten av møtet bygger vi veien videre – steg for steg. Du skal vite hva som må gjøres og hva som kan gjøres. Vi avslutter med å se på sakens sterke og evt. svake sider

5) SØKNAD

Vi gir deg vår mal til rettshjelpsdeknings-søknad, hvor du kan få opptil 80 %
(kr 100 000) dekning av juridiske kostnader. Dette forutsetter at du er i tvist med motpart.

6) KONKRET TILBUD

Dersom du ønsker å engasjere tomtefesteadvokatene du møtte, vil du få vederlagsfrie telefonsamtaler gjennom hele oppdraget – uansett lengde på samtalen!

Lurer du på hva våre klienter tenker om oss?

La våre anmeldelser legge fakta på bordet

Disse stoler på oss, og vi på dem

Tomtefesteportalen.no

Nettsiden er drevet av advokat Aki Johannes Viitala, som er partner i Advokatfirmaet Nova DA. Advokat Viitala er ansvarlig for innholdet og svar.

Nova er tilknyttet Norges største advokatnettverk, Eurojuris, med tilgang til 240 (+) advokater fordelt på 17 kontorer. Eurojuris-tilknyttede advokater er ikke forpliktet til å påta seg saker fra Tomtefesteportalen. 

 

Post- og besøksadresse

Besøksadresse:
Advokatfirmaet Nova DA 
Roald Amundsens gate 6, 0160 OSLO

Postadresse: 
Advokatfirmaet Nova DA
Postboks 1807 Vika, 0123 OSLO. 

Kontaktinformasjon